Alle bestellingen dienen betaald te zijn alvorens KOUSENonline.be zal overgaan tot verwerking en verzending.

De verzendingen worden uitgevoerd met Bpost

Verzendkosten

  • Binnen België worden bestellingen vanaf € 60 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder €60 rekenen wij vaste verzendkosten van €6 aan.
  • Verzendingen naar Nederland en Duitsland worden gratis verzonden bij bestellingen boven de €80. Bij bestellingen onder de €80 rekenen wij vaste verzendkosten van €9 aan
  • Verzendingen naar Frankrijk zijn gratis voor een bestelling vanaf €100. Voor bestellingen onder de €100 wordt een vaste verzendkost van € 15 aangerekend
  • Voor alle andere landen zal er een vaste verzendkost van €20 aangerekend worden, tenzij de bestelling meer dan €200 bedraagt.

Bestellingen kunnen na afspraak met Kousenonline.be eventueel gratis afgehaald worden in onze magazijnen of op één van onze markten. Het marktkalender kan u vinden in de footer van de homepagina (Marktkalender)

Het risico wordt overgedragen aan de consument vanaf het ogenblik van de levering of de afhaling van de goederen. Vanaf dat ogenblik draagt de consument het risico voor verlies, diefstal en gedeeltelijke of volledige vernieling van de goederen.

Levertermijn

Besteld en betaald u uw bestelling op werkdagen voor 12u dan wordt deze nog dezelfde dag verwerkt. Ontvangen wij u uw bestelling en betaling na 12u wordt deze de volgende werkdag verwerkt.

Besteld u op weekend- of feestdagen, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

De levertermijn binnen België bedraagt +/- 3 werkdagen te rekenen vanaf de dag dat we uw verzending aan de desbetreffende vervoersmaatschappij overhandigd hebben. U ontvangt hierover een automatisch E-mail met vermelding van uw track en tracé link waarmee u de status en vermoedelijke leverdatum van uw zending steeds kan raadplegen.

Voor zendingen buiten België bedraagt de levertermijn tussen +/- 5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming.

Deze levertermijn is louter indicatief en is aldus geenszins bindend in hoofde van Kousenonline.be.

Indien een deel van de bestelling niet binnen de vooropgestelde termijn leverbaar is, brengt Kousenonline.be de consument hier onmiddellijk van op de hoogte en in onderling overleg zal er overeengekomen worden om over te gaan tot deellevering hetzij uitgestelde levering van de volledige bestelling.