Beenmode en Ondermode bij KOUSENonline.be

Bij KOUSENonline.be koop je gemakkelijk al je sokkenpanties en ondergoed. Je kan ons wekelijks terugvinden op de markt. Daarnaast bieden we ons ruim assortiment kousen ook online aan. Zo kan je jouw kousen makkelijk online kopen.

We bieden de meest courante kousenmerken aan en geven je graag advies bij de aankoop van je nieuwe kousen. Dankzij onze 35+ jaar ervaring als specialist in beenmode kennen we alle tips, tricks en fabeltjes die bestaan rond kousen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Twijfel niet om ons te contacteren.

Uiteraard vraagt iedere uitdaging en voorkeur om een ander paar kousen. Doe gerust beroep op onze expertise om de bomen weer door het bos te zien.

KOUSENonline & op de markt

Kom zeker eens een kijkje nemen in ons ruime assortiment sokken op de markt in uw buurt of bestel je sokken gemakkelijk online. Dankzij onze jarenlange ervaring staan we steeds klaar met advies op maat.

Specialist in kousen sinds 1987

KOUSENonline.be: dé online beenmode speciaalzaak met meer dan 30 jaar ervaring in het vak!

In 1987 startte Chris met de verkoop van enkele kleine, mooie collecties in een bescheiden omgeving. Door een weldoordacht aanbod van kwaliteitsvolle producten, zijn sterke gedrevenheid en een aanstekelijk enthousiasme groeide dit kleine bedrijf uit tot een gevestigde waarde in de sector.

Door jarenlang persoonlijk contact met zijn clienteel weet Chris als geen ander hoe hij van elke klant een tevreden klant kan maken. Hierbij staan een uitstekende service en en ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding steeds centraal.

Om een kwarteeuw in de beenmode te vieren, besloten Chris en Cindy dat de tijd is aangebroken om het grootser aan te pakken. Om een nieuwe weg in te slaan. Om een fris project in het leven te roepen: de webshop KOUSENonline.be. Voor hen dé uitgelezen mogelijkheid om de klanten die hen al jaar en dag trouw bezoeken nóg beter te bedienen en de knappe collecties voor een nieuw en groter publiek bereikbaar te maken.

Naast het bijzonder uitgebreid assortiment panty’s, kniekousen, collants, leggings, vrijetijds-, huis-, sport- en werksokken, korte sokjes, socca’s, enz… biedt KOUSENonline.be ook een enorm gamma van uiterst gespecialiseerde producten aan. Beenmode in de beste materialen zoals sokken in puur katoen, een onevenaarbare keuze in medisch gerelateerde, steungevende en comfortverhogende producten, als ook een ruim aanbod in voetmaten en beenlengtes voor degenen die elders hun maten niet terugvinden binnen de standaardgamma's.

Dit alles kan u moeiteloos en mooi verpakt bij u thuis laten leveren!

KOUSENonline.be is telkens op zoek naar aanvulling en vernieuwing in hun aanbod. Wij heten u dan ook heel welkom om regelmatig een kijkje te komen nemen naar het resultaat in onze webshop!Was u nog niet bekend met KOUSENonline.be? Chris en Cindy nodigen u uit om u te laten verrassen!

Voor al uw vragen, specifieke wensen of suggesties kan u terecht via info@kousenonline.be. Zij zullen u met plezier bijstaan.

KOUSENonline.be, uw online speciaalzaak in beenmode voor het ganse gezin!